MÜŞTERİ YORUMLARI

   Meliha Nur - EDİRNE
02-06-2018 - Sabun Büyüsü
Bir insanın her işi ters gidiyorsa, bunda mutlaka bir pislik vardır arkadaşlar. Ben doğunun ücra köşelerinden bir tanesi olan Şırnak - İdil de memuriyet yaşantıma adım attım. Kura ile olan tayinlerde en kötü yeri seçtim. Oraya gittik, herkes merkezde kalırken, beni dağın başında bir köy okuluna verdiler. Yılmadan sabırla görevime devam ettim. Okulu dereceyle bitiren bir insana bunu laik gördüler demek diye düşündüm. Fakat burada yaşadıklarım, gördüklerim önce psikolojimi alt üst etti sonrada beden sağlığımı. İzne geldiğimde ailem sağlığım için endişe duymaya başladı. Çünkü artık hiç uyku uyumayan, en küçük şeyde atlayan, panik atakları olan birine dönüşmüştüm. Her ne kadar bu orada yaşadıklarımın kalıntısı mı, yoksa büyümü bilemesek de anne yüreği halime el vermedi. Anneciğim düzelmem için her kapıyı çalmaya başladı. Psikoloğa götürdü, ilaç kullanmaya başladım, ilaçlar beni düzelteceği yerde daha da kötü yaptı. İznin bitmesine kısa bir süre kalmıştı ki annem son çare Nefise hocayı bulmuş ve aramış. Yaşadıklarımı bir bir anlatmış. Hocam nasıl bir büyü yaptı, ne okudu inanın bende bilmiyorum. İlk defa o gece hiç uyanmadan uyudum. Uykularım gibi hayatımda düzene girmeye başladı. Sanki üzerimde bir kara bulut vardı ve hocamın şifalı elleri dokunduktan sonra o kara bulutlar yok olmaya başladı. Hayatıma yeniden güneş doğdu. Şimdi batıya İstanbul''a tayinciyim. Tüm sorunlarını çözmüş, sağlıklı bir şekilde yeni görev yerime gitmeye hazırlanıyorum. Hocam iyiliğinizi hiçbir zaman unutamam. Herkese de buradan hocamı tavsiye ediyorum. Sıkıntısı olanlar mutlaka hocama ulaşsın ve şifasından derman bulsun.
   Ayfer Budak - SAKARYA
30-05-2018 - Sabun Büyüsü
Hocam yaşadıklarımı en iyi siz biliyorsunuz. Buradan da yazmak istedim ki, sizi tanımak isteyen kişiler fikir sahibi olsunlar. Ben 50 yaşında, emekli bir öğretmenim. Eşim okumamış ama çok başarılı bir esnaf. Uzun yıllar önce, Kadıköy de bir pastane açtık ve eşim oranın işletmesiyle ilgilenirken, bende mesleğim ve çocuklarımla ilgilendim. Geçen yaz başımıza öyle bir olay geldi ki hayatımız bir anda allak bullak oldu. Dağ gibi eşim bir anda halsizim demeye başladı. İşe gitmek istemiyordu. Bir gün benim zorlamamla işe gitmek için hazırlandı. Çınar gibi adam, yere yığıldı. Eşimin boyu 1.90 kilosu d 85kg. Allah''ım ne oluyor bu adama dedim. Aklımı oynatmak üzereydim. Doktorlara götürüyoruz, hiçbir şey bulamıyorlar. Aklıma acaba adam kanser oldu da bize açıklamıyorlar diye mi geçiyordu. Ama kanser taraması da yapıldı, hiçbir şey çıkmadı. Fakat eşim gözümün önünde gün ve gün eriyordu. Çareler arıyordum. Eşimi tamamen kaybetmeden bir çözüm bulmalıydım. Bir öğretmen arkadaşım, beni uyardı. Arkadaşım tıpta çözüm yoksa, başka kapıları çalmalısın dedi. Kafamda bir ışık yandı. Hemen internetten ünlü hocaları araştırmaya başladım. Bu esnada da Nefise hoca çıktı karşıma. Hemen acil bir şekilde iletişime geçtik, eşimi kaybediyorum, hocam vakit yok, ivedilikle bu sorunla ilgilenin dedim. Hocam hemen bizim sorunumuz üzerinde çalışmalarına başladı. Eşime çalışanlarından biri tarafından sabun büyüsü yaptırıldığını, eşimi öldürmek için bu büyünün yapıldığını söyledi. İnanılır gibi değildi. Eşim her zaman çalışanlarına evlatları gibi yaklaşmıştı. Onun ölmesini isteyecek kadar nasıl bir kin gözünü boyamıştı. Hocam şifalı dualarıyla ve yaptığı büyü bozucu muskayla eşimi yeniden hayata döndürdü. Eski mutlu günlerimize döndük ama ben halen daha bir insan başka bir insanın hayatına son vermek için nasıl böyle yollara başvurur aklım almıyor ve beynimden de silemiyorum. Allah hepimizi böyle kötü niyetli insanlardan korusun.
   Ayşe Altın - KIRIKKALE
13-05-2018 - Aşk Muskası
Nereye gideceğimi, kime başvuracağımı şaşırmış durumdayım. 6 Yıldır nişanlı olduğum kişi, bir anda benden soğudu. Gecesi, gündüzü ben olduğum adam, şimdi evlilikten kaçıyor. Aileler, çevremiz herkes ne zaman evleneceğimizi soruyor. Ona ne zaman evlilik konusunu açsam, acelen ne? Evlenince başın göğe mi erecek gibi saçma sapan bahaneler sunuyor. Biliyorum, gönlü benden geçti veya büyü ile geçirildi. Aldattığına eminim ama kiminle bunu yapıyor, aklını kim bulandırdı onu bilmiyorum. Nefise hocam, sizin Türkiye''nin en iyi medyumu olduğunuzu biliyorum. Daha önce bir yakınım sizden yardım aldı ve şuan çok mutlu bir yuvaya sahip. Bende sizden yardım almak istiyorum. Aramıza giren bu kara büyünün ne olduğunu sizden başkası çözemez. Lütfen bana yardımcı olun ve nişanlım yeniden bana dönsün. Yoksa her şeyimi kaybedeceğim. Aileme durumu anlatamıyorum. Büyük bir çıkmazdayım. Bana sizden başkası yardımcı olamaz
   Özlem Yiğit - YALOVA
04-05-2018 - Soğutma Büyüsü
Şuan burada bu yorumu yazmak, ne kadar zor ise, o an yaşadıklarım bu yorumdan çok daha zor şeylerdi. Bir genç kızın, en mutlu günü düğün günüdür. Tüm hayallerinizi o gün üzerine kurarsınız ve hayatınızda bir kere prenses olursunuz, oda o gecedir. Sevdiğim erkekle nihayet evlilik yoluna girdik. Aileler çok iyi anlaşıyordu. Her şey yolundaydı. Eşimin ailesi beni kızım diye seviyordu. Bende onlara annem, babam gözüyle bakıyordum. Bir bayram günü kalabalık bir aile toplantısında, eşimin ailesini ziyarete gittim. Akraba kızlarından bir tanesinin eşime olan ilgisinden son derece rahatsızlık duydum. Kız sürekli eşimin peşinde dolanıyordu ve eşimde bu durumdan rahatsızlık duyuyordu. Hatta benim yanıma gelerek, şu kızın kalbini kırmamak için kendimi zor tutuyorum diyordu. Çocukça bir heves olarak düşündüm ve çok ciddiye almadım. Aradan biraz daha zaman geçti ve düğünümüz iyice yakınlaştı. Arabayla alışverişe çıkmıştım. Nişanlımı ve o kızı bir mağazadan çıkarken gördüm. Her halde tesadüf bu dedim. Hemen nişanlımı aradım, ilkin açmadı. Daha sonra açtı ve işte olduğunu söyledi. Bana ilk defa yalan söylüyordu. Dünya başıma yıkıldı. Hiçbir şey bildiğimi belli etmedim ve akşam bize yemeğe gelmesini söyledim. Akşam yemekten sonra herkes uyuyunca baş başa kaldık. Bana söylemek istediğin bir şey var mı diye nişanlıma ısrarla sordum. Bana düğünü biraz ertelesek olmaz mı dedi. Niye dedim. Çok kısa zamanda düğün kararı aldık, yangından mal mı kaçırıyoruz dedi. Gülümsedim. Senin aklın başka birine mi kaydı diye sordum. Anında yerinden fırladı ve inkar ederek evi terk etti. Bir şeyler vardı ama kabullenemiyordu. Harala, gürele düğün gününe geldik. Hep hayalini kurduğum o gün ailelerimiz herkes çok mutlu, sevdiğimin adamın yüzünden düşen bin parça. Neredeyse ben bile bu düğün olmasın diyeceğim. Beni o noktaya getirdi. Düğünde bir de ne göreyim o akraba kızı orda ve pistte hep eşimin etrafında oynuyor. Eşimde gözünü ondan alamıyor. Allah''ım bu kabus olmalı dedim. Bir fırsat ettim ve durumu o gece kayın valideme anlattım. Kızım o kızın ailesi çok tehlikeli, annesi büyü, muska falan yapar, sen sakın oğlumla tartışma ben çözücem dedi. O gece yani gerdek gecemiz eşim arkasını döndü ve uyudu. Bana elini dahi sürmedi. Sabah ağlayarak kayınvalideme gittim. Nefise hocanın telefonunu bulmuş ara görüş dedi. Onun yanında aradım. Hocam eşime soğutma büyüsü ve kendine aşık etme büyüsü yapıldığını söyledi. Hayatımın en mutlu gününü bana zehir edenler, eşimi elimden tamamen almak için her türlü hazırlığı yapmışlardı. Nefise hocam bu büyüleri bozduğu gibi tekrardan eşimi bana aşık edecek büyüyü de yaptı. Kısa süre sonra eşim yaptığı herşeyden pişman oldu ve geç kalmış balayımızı yapmak için tatile çıkardı beni. O gece yaşadıklarımı hayatım boyunca unutmam ve af etmem. Ama bugünkü mutluluğumu da hiçbir şeye değişmem. Çok sağolun nefise hocam.
   Aslı Şahin - KAYSERİ
20-04-2018 - Aşk Muskası
Medyum Nefise Hocam merhaba ben Aslı buraya yazarak size teşekkür etmek istedim hocam umarım bir sakıncası yoktur siz ne mübarek insansınız beni eşime kavuşturdunuz Allah da sizi kabul eylesin . Sizi değerli arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyorum Nefise hocam gibi hoca yok 4 kişiyle çalıştım hiç biri işimi çözemedi sizden başka Allah'a emanet olun .
   Mert Korkmaz - İSTANBUL
20-04-2018 - 72 Saatte Geri Getirme Büyüsü
Nefise Hocama nasıl teşekkür etsem azdır. Sevdiğim kadını 2 gün içinde bana getirdi. Benim umutlarım tükenmişken bana çare oldu. Yıllarca sevdiğim kadın asla beni terk etmez derken sebepsiz yere benden ayrıldı.Onsuz asla yapamazdım arıyordum açmıyordu. Yüzünü görmüyordum. İnternette tüm medyumları gezdim hepsi yalanla beni kandırdı. En son Nefise hocamın sitesini inceleyip hocamı araştırdım ve arayıp randevu aldım.Bütün işlemimi Nefise Hocama devir ettim. Hocam işlemlere başladı ve başladığının gecesinde sevdiğim kadın bana mesaj attı. Beni hiç bırakmayacağını ve evlenmek istediğini söyledi.
   Hayriye Ayhan - OSMANİYE
19-04-2018 - Soğutma Büyüsü
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama bu işin içine büyü giriyorsa, işler değişiyor. Büyü ile yuva yıkıp, sonra kendine bağlayan ve ömür boyu o birlikteliği sürdüren insanlar var. Daha 2 yıllık evliydik ve eşimle birbirimize deliler gibi aşıktık. Evliliğimin 2. yılında hamile kaldım. Bir oğlumuz olacak diye sabırsızlıkla doğumu bekliyorduk. Hamileliğimin ilk 5 ayı rüya gibi geçti. Ondan sonrası ise tam bir kabustu. Hiçbir şekilde hamile değilken bile beni yalnız bırakmayan eşim, 5. ayımdan sonra gece dışarı çıkmalara başladı. Ben uyurken eve geliyordu, sabahta hiç ses vermeden çekip gidiyordu. Mustafa''m niye böyle yapıyorsun, bebeğimi ve beni çok üzüyorsun dediğim zaman da sen bebeğe dikkat et, bir şey yok az sabırlı ol diyordu. Ben hep işle alakalı bir durum olarak düşünüyordum ama git gide benden kopuyordu. Bana sarılmak, dokunmak istemiyordu. Aramızda sanki buz dağları vardı. Kilo aldığım için artık beni beğenmiyor, doğumdan sonra her şey düzelecek diye düşünüyordum. Hiçbir şey düşündüğüm gibi olmadı. Eşim hamileliğimin son ayında evi terk etti. Doğuma kadar bekleyemiyorum. Kusura bakma, ben başka birini seviyorum ve onsuz yapamıyorum dedi. Dünya başıma yıkıldı. Karnımda çocuğumla, bir başıma kalmıştım. 4 - 5 ayda bu adama ne oldu? Nasıl böyle bir aşka kapıldı? Düşünemiyordum. Tamamen beynim durmuştu. Ağlayarak, eşimin ailesini aradım. Kendi aileme utandığım için haber veremedim. Kayın validem ve kayın pederim hemen çıkıp yanımıza geldiler. Onlarda benimle birlikte ağlıyordu. Kayın validem, doğuma kadar yanındayız, doğumdan sonrada seni alıp evimize götürüyoruz, sen hep bizim kızımız ve gelinimiz olacaksın diyordu. Kayın pederim de eşimle telefonda kavga edip küfürler ediyor ve onun gibi bir evladı olmadığını söylüyordu. O şokla sancılanmaya başladım. Doğumuma daha birkaç hafta olmasına karşılık erken doğuma alındım ve sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim. Oğlumun sevincini yaşayamadım. Babası gelip, hastanede çocuğumu görmemişti. Nasıl büyük bir acı ve izdrap içindeydim anlatamam. Hastaneden çıktık ve evimize geldik. Tabi bu arada benim ailemde her şeyi öğrendi ve beni kendi evlerine götürmek istedi. Kayın validem asla müsaade etmem dedi. Neyim varsa gelinimin ve torunum. Oğlum evime adım atmayacak, yeter ki kızımı bizden ayırmayın dedi. Bebeğimle birlikte oraya buraya çekiştirilmeye başladık. Herkese kendi evime gidiyorum dedim. Gelmek isteyen oraya gelir ve torununu görür dedim. Kayın validem senden ayrılmam dedi. Birlikte evimize gittik. Bebek ziyaretine gelen bir komşumuz, Nefise hocadan bahsetti. Bir arayın, belki derman bulursunuz dedi. Hemen aradık ve yaşadıklarımızı anlattık. Şuan hayatında olan kadın, kendine bağlama büyüsü ve benden ayırma büyüsü yaptırmıştı. Eşimin gözü ondan başkasını görmüyordu. Nefise hocam büyüleri bozdu ve bana sana bağlanması için büyü yapmamı ister misin dedi? O an içim öyle bir nefret doluydu ki sadece büyüleri bozun hocam, ben başka bir şey istemiyorum dedim. Büyüler çözüldükten kısa bir süre sonra eşim ağlayarak eve geldi. Oğlunu görmek için. Bebeğini gördü. Şimdi çıkıp gidebilirsin dedim. O gün bugündür onu affetmemiz için yalvarıyor ama ne ben ne de kendi annesi henüz onu affetmedik. Eve misafir gibi gidip geliyor. O kadında ayrıldığını öğrendik ama kalbim hala ona karşı doğrulmuyor. Belki zamanla affederim ama şuan o zaman değil. Oğlumu babasına kavuşturduğun için sana çok teşekkür ederim Nefise hocam…
   Funda Doğan - KAYSERİ
19-04-2018 - 72 Saatte Geri Getirme Büyüsü
Medyum Nefise Hocayla tanışana dek hayatımda herşey ters gidiyordu.Eşim benden nefret ediyordu.Oysaki severek evlenmiştik.Birbirimizden vazgeçemezdik biz.Ama nasıl oldu bilmiyorum bir anda benden vazgeçti.Kendime çare ararken internette Nefise Hocama ulaştım.Randevu aldım ve hocama içinde bulunduğum durumu tek tek en başından anlattım.Nefise Hoca gerekli bilgileri aldı benden.Tüm işlemleri benim yanımda gözümün önünde yaptı.Çok çaba harcayarak işlemi tamamladı.Yapmam gerekenleri söyledi ve 3 gün sonra eşim aradı barışmak istediğini söyledi.Allah Nefise Hocamdan razı olsun.
   Ahmet Doğru - ERZURUM
13-04-2018 - Papaz Büyüsü
Bir insanın hayatı bir anda tepe taklak geçer mi? Geçiyormuş. Çok başarılı bir üniversite yaşamından sonra, Hacettepe tıpta doktor olarak göreve başladım. Kısa sürede bölüm sorumluluğuna kadar yükseldim. Bu arada evlendim. 2 Tane güzel kızım oldu. Eşimle son derece mutlu bir hayat sürüyorduk. Eşimin arkadaş çevresinde hiç haz almadığım, çok kıskanç bir bayan vardı. Konuşmalarıyla, eşimi sanki benim gözümden düşürmeye çalışır bizim aramızı bozmaya çalışır gibi bir hali vardı. Tabi ben çok önemsemiyordum ama birkaç kere eşime Esin bu kadına dikkat et diye de uyarda bulundum. Hayat bir anda rayından çıkar mı? Çıktı. Esinle kavga etmeye başladık, Üniversitede sorunlar yaşamaya başladım. Elimi nereye atsam sanki kuruyordu. Üzerimde ki kara bulutlar bir türlü açılmak bilmiyordu. Bir gün okulda otururken, bir hemşire arkadaşım yanıma geldi. Dertleştik. Hocam dedi beni yanlış anlamayın ama buna benzer şeyler benim başımdan da geçti. Ben Nefise hoca diye bir hocaya ulaştım. O tüm sorunlarımı çözdü dedi. Nasıl olur öyle şey dedim. İtibar etmedim. Ama ısrar etti, lütfen bir arayın pişman olmayacaksınız dedi. Onu kıramadığım için aradım. Hatta ararken de arkadaşım yanımdaydı. Nefise hocanın ilmi ve bilgisi beni öyle bir etkiledi ki, inançsız bir şekilde aradığım Hocamızla konuşurken, sorunlarımın çözümüne ulaştığıma inandım. Hoca bizi incelemeye aldı. Eşimin daha önce bahsettiğim arkadaşı, sırf eşimi ve bizi kıskandığı için, mutsuz ve başarısız olmam için kara büyü yaptırmış. Büyüyü hocamız, uzun uğraşılardan sonra çözdü. Hayatımda her şey yoluna girdi. Ve artık bende biliyorum ki her şeyi mantıkla çözmek mümkün değil. Bazen sorunların çözümleri, mantık üzeri, ruhhani bilimlerde
   Öykü Kale - KIRŞEHİR
13-04-2018 - Sabun Büyüsü
Nefise hocam, size ne kadar şükranlarımı bildirsem, az gelir. Beni ölümün pençesinden aldınız. Çok sağlıklı, başarılı bir insanken, bir anda kendimi yataklarda buldum. Nedeni bilinemeyen bir hastalığın pençesine düştüm. Ben bir bankada müdürlük seviyesine kadar gelmiş genç bir kadınım. Daha 31 yaşında, müdürlük merdivenini alın terimle kazandım. Terfimi aldığımın daha 3. ayında hiç nedensiz bir hastalığa yakalandım. Güçsüz ve zayıf düştüm. İşe gidemez hale geldim. Ailem doktor doktor gezdiriyordu ama bir türlü hastalığımın nedeni bulunamıyordu. Ailem en son çare Nefise hocama ulaşmış. Tabi bu olaylar olurken, ben yatağımda her şeyden bihaber, bitki gibi yatıyordum. Durumu ailem anlatır anlatmaz, Sabun büyüsü yapıldığı söylemiş. Bu nasıl illet bir büyüyse, insanı içten içe kemiriyor. Muhtemelen iş hayatında ki başarılarımı çekemeyen bir iş arkadaşım, bana bu kötülüğü yapmıştı. Hocam hemen büyüyü bozmak için gerekli şeyleri söylüyor ve kendide okumaya başlıyor. Hocamın şifalı duaları sayesinde üzerimde ki o kötü büyü kalktı ve eski sağlığıma kavuştum. Benim gibi büyü nedir bilmeyen bir insan, büyü ile tanıştı. Bu hayatta başıma hiçbir şey gelmez diye düşünmeyin. Kötü niyetli insanlar ne zaman, nerede karşınıza çıkacak ve size ne fenalık yapacaklar bunu kimse bilemez. Şükrediyorum ki ailem Nefise hocaya ulaştı. Yoksa bugün aranızda olup, bu yazıyı yazamayabilirdim. Çok sağolun hocam. Hakkınızı helal edin…
   Gizem Coşkun - ADANA
09-03-2018 - Geri Getirme Büyüsü
Üniversite yıllarımdı, okulumuzda asistanlık yapan bir genci çok sevdim. Kısa sürede tanıştık ve sevgili olduk. O ailesinden uzak, ben ailemden uzak tabi cahillikte var. Birlikte gizlice bir ev tuttuk ve yaşamaya başladık. Sanki hiç evimize dönmeyecekmişiz gibi yaşıyorduk. Üniversite bitti, şans bu ya bende o şehirde iş buldum ve çalışmaya başladım. Ailemin yanına sadece tatillerde gidiyordum. Kim? nasıl haber etti? bilmiyoruz. Birileri cadaloz kaynanama oğlunun bir kızla aynı evde yaşadığını haber vermiş. Oğlunu gece aradı ağzına ne gelirse saydı. O kız asla benim gelinim olamaz bu eve de adımını atamaz dedi. Tufan sevdiğim erkek, anne sen bilirsin dedi. Biz böyle mutluyuz, ben burada nikahımı kıyarım, gelip gelmemek size kalmış dedi ve rest çekti. Senelerimi verdiğim adam, oda bende bu kadar gözü kara birbirimizi seviyoruz. Sonra son bir kez tatilde git ailenle konuş dedim. Tatil de arıyorum telefonlarıma bakmıyor, tatil bitti eve gelmedi. Kafayı yemek üzereyim. Bir gün okulda yakaladım. Tufan sen nerdesin dedim ama sinirden titriyorum. Bana bu iş yürümüyor aileme söz geçiremiyorum, beni unut dedi. O an dünya başıma yıkıldı. Senelerce karı koca gibi yaşadığım adam. Eşim bildiğim, canımı vermeye hazır olduğum kişi, benim zorla yolladığım tatil sonrası benden nefret eden bir adama dönmüştü. İnternetten hoca aramaya başladım. Nefise hocaya ulaştım ve her şeyi anlattım. Aramıza biri ayırmak için kara büyü yapıldığını ve hemen çalışmalara başlayacağını söyledi. Hocamdan Allah razı olsun, birkaç gün o büyü bozulsun ve her şey düzelsin diye çalıştı. Tufan birkaç gün sonra beni aradı. Konuşmak istedi. Bana ne oldu bilmiyorum ama ben sensiz yapamam asla dedi. O büyü bozuldu, Tufan bana döndü ama asla kayınvalidemin yaptığı kötülüğü affedemem. Seneler oldu biz Tufanla evlendik ama kayınvalidem benim evime giremez. İki dünyada da ona hakkımı helal etmiyorum.
   Hasret Kaya - BARTIN
06-03-2018 - Sabun Büyüsü
Nefise hocam, bundan 2 yıl önceydi sanırım. Bir genç delikanlı için size ulaşmıştık. Neyse olayı en başından anlatmak istiyorum. Ankara''nın güzel ilçesi Etlik''te ömrüm geçti. Orada doğdum, orada büyüdüm, orada evlendim ve çoluk çocuğa kavuştum. Komşularımın çocukları da elimde kendi evladım gibi büyüdü. Kulakları çınlasın bir Ayşe ablamız vardı, yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmezdi. Oğlu Hakan, doğduğu günü bilirim. Hastanede annesinin yanında ben vardım. Cici annem diye severdi beni. Sonra oğlumuz büyüdü, koskoca bir avukat oldu. Mesleğinde çok başarılı, yakışıklı, herkesin gıpta ile baktığı bir evlat oldu. Bir gün Ayşe ablamı balkonda dertli dertli sigara içip, ağlarken gördüm. Seslendim neyin var ablacığım diye. Ağlamaktan konuşamıyordu. Hemen soluğu orada aldım. Boynuma sarıldı ve ağlayarak, Hakanıma bir hal oldu, sabun gibi eriyor dedi. Nasıl, hastamı abla dedim. Hasta ama doktorlar bir türlü teşhis koyamıyor. Dağ gibi oğlum, eriyip bitiyor dedi. Eriyor der demez, aklıma hemen sabun büyüsü geldi. Daha öncede bu konuda bazı yazılar okumuştum ve tehlikeli bir büyü olduğunu insanı sabun gibi erittiğini biliyordum. Aklıma İnternetten bunu araştırmak geldi ve Nefise Hocaya ulaştım. Olanı biteni anlattım. Hocam neredeyse geç kalmak üzereymişsiniz dedi. Hemen büyüyü bozacak tılsımı yaptı. Annesiyle birlikte beklemeye başladık. Birkaç gün sonra, Hakan normal yemek yemeye başladı. 1 Hafta sonra da ayağa kalktı. Bu yaşadığımı ömrümce unutamam. Bu tarz bir şeyle karşılaşınca ilk aklıma hemen Nefise hocayı aramak gelir.
   Hande Soykuvvet - İSTANBUL
09-12-2017 - Sabun Büyüsü
İnsan evlenirken çok büyük hayallerle, beyaz gelinliği giyer. Ama bazen hayat hiç ummadığınız olayları karşınıza çıkartır ve beyaz gelinliğiniz kefeniniz olur. Tıpkı benim evliliğimde olduğu gibi… Almanya da doğmuş, büyümüş Avrupa kültürüyle yetişmiş bir genç kızken, Türkiye den bir yakınımızın beni oğluna istediğini öğrendim. Babamlar aileyi tanıyordu ve bir kez olsun oturup konuşmamı istiyorlardı. Kabul ettim. Türkiye''ye ilk izne geldiğimizde, çocukla ve ailesiyle tanıştık. Çok sıcak, samimi ve candan insanlardı. Evleneceğim kişide son derece yakışıklı ve kibardı. Birkaç görüşmeden sonra gönlüm ısındı ve evliliği kabul ettim. Aileler yıldırım nikahıyla bizi evlendirdi. Almanya da ailemi bıraktım ve İstanbul da eşimin ailesine yakın bir semtte oturmaya başladık. Evlendiğim gece hayatımın en büyük hatasını yaptığımı anladım ama iş işten geçmişti. Yatak odamızda, ilk gecemizde, sürekli olarak biriyle mesajlaşıyordu. Kiminle yazışıyorsun dediğim zaman da sanane, sakın ola benim özelime karışmaya kalkma gibi rencide edici sözler sarf ediyordu. İlk gece başlayan aldatma macerası, senelerce sürdü. Ta ki Nefise hocamı bulup, ona tüm yaşadıklarımı anlatana kadar. Hocamın eşime yaptığı sadakat büyüsü sayesinde, eşim yıllar sonra evine, yuvasına geri döndü. Gözü şimdilerde benden başkasını görmüyor. 8 Aylık hamileyim, yakında küçük oğlumuz dünyaya gelecek. Bu mutluluk için Nefise hocama minnettarım.
   Hikmet Uzun - UŞAK
27-10-2017 - İkna Büyüsü
Ben ne yazık ki hocayla hiç tanışma şerefine eremedim. Fakat bizim hatun sayesinde, duasını aldım ve hayatım değişti. Nasıl mı? Eskiden çok zengin bir iş adamıydım. Eşimle ve çocuklarımla, mutlu, bolluk içinde bir hayat sürüyorduk. Sonra yaşanan ekonomik krizler beni de vurdu ve ciddi bir mal varlığımı borsada kaybettim. Varlıktan darlığa düşmek gerçekten çok zor arkadaşlar. Kolejde okuyan çocuklarımı son senelerinde, okullarından aldım devlet okuluna verdim. Kızım Lise son, oğlum orta sondu. O zamanlar biri Teoga diğeri de üniversite sınavına hazırlanıyordu. İki evladımın da psikolojisi alt üst oldu. Kızı bir yerlerden borç bularak dershaneye verdik ama oğlana onu da yapamadık. Çocuklarım ve eşim hep bu durumu anlayışla karşılamaya çalıştı ama ne kadar zorluk çektiklerini gördükçe kahrediyordum. Defalarca intihar etmeyi düşündüm. Biz bunları yaşarken, benden gizli bir şekilde eşim Nefise hocayı bulmuş. Bana da özellikle söylemedi, karşı çıkarım diye. Neyse lafı çok uzatmak istemiyorum. Hocam bana kısmet açma büyüsü yapmış. Tabi benim hiçbir şeyden haberim yok. 2 Gün sonra büyük parti bir iş çıktı. Koşarak eve geldim. Hatun galiba işlerim yoluna giriyor dedim. Eşim sadece pis pis güldü. Sonra ikinci iş, üçüncü iş derken eski servetime de mal varlığıma da yeniden sahip oldum. Aradan aylar geçtikten sonra eşim bana bu durumu anlattı. Belki de işler yoluna girmeseydi eşime kızardım ama öyle bir her şey güzelleşmişti ki aksine çok mutlu oldum. İyi ki benden habersiz bu işi yapmışsın hatun dedim. Şimdide buraya hocaya birde kendi adıma teşekkür etmek için geldim. Hocam sen bizi darlıktan kurtardın, Allah da seni dara koymasın.
   Songül Şahan - EDİRNE
21-10-2017 - Soğutma Büyüsü
Kim, neden yapar bu kötülükleri bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa, kötü bir dünyada yaşıyoruz. Evlendiğim günden itibaren, eşimin ailesine bir türlü yaranamadım. Bir evin, bir oğlu olan eşimi bana hep kıskandılar. Beni hakir gördüler. Onlar bana kötü davrandıkça, ben sevgimle onları kazanmaya çalıştım ama hepsi nafile bir çabadan öteye geçemedi. Ailem kaç kere ayrıl gel, bu aileyle bu evlilik yürümez dese de dinlemedim. Eşimi çok seviyordum. Eşimde beni çok seviyordu. Zaman içinde evimde yamalara sarılı muskalar bulmaya başladım. Kafayı yeme noktasına geldim. Yatağımı temizliyorum, altından muska çıkıyor. Eşimin gardolabını açıyorum, gizli köşelerinde muskalar çıkıyor. Ve günden güne birbirimize karşı, hırçın, tahammülsüz bir hal alıyoruz. Eski eşimden eser kalmadı. Eve gelmek istemiyor. Gelse de huzursuz oluyor. Ev sanki eşime batıyor. Bir komşum, Nefise hoca ile bir görüş dedi. Evinde bir sürü muska çıktı, bu gidişatınız sizin normal değil. Diyerekten, gözümü açtı. Aradım hocamla görüştüm. Sağolsun hemen bizi araştırmaya başladı. Defalarca muska yapılmış ama en son yapılan ayırma büyüsünün çok etkili olduğu ve bizi ayırma noktasına getirdiğini gördü. Hemen benden evimde ne kadar bulduğum muska varsa ona yollamamı istedi. Bazı şeyleri de evde yapmamı istedi. Söylediklerinin hepsini yaptım. O büyü bozuldu. Eşim normale döndü. Eşimin ailesi tarafından yapılan ayırma büyüsü son buldu. Ben artık eşimin ailesinden hiçbir ferdi, hiçbir şekilde evime almıyorum. En azından bu şekilde büyülerinden kendimi ve ailemi korumuş oluyorum. Allah kimseyi kötü insanlarla karışlaştırıp, o insanlarla sınava tabi tutmasın inşallah.
   Beyza Kuşçu - YALOVA
14-09-2017 - Bağlama Büyüsü
Yaşadıklarımı buraya yazmaya kalksam, eminim satırlara sığmaz. Çok mutlu 10 yıllık bir evlilik, 2 çocuktan sonra benden bir anda nefret eden bir eşe ve parçalanma noktasına gelen bir evliliğe sahip oldum. Neden bunları yaşadık, eşime bir anda ne oldu, olayların başında algılayamadım. Hatta defalarca kendimi suçladım, acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyordum. Eve her gün gülümseyerek gelen, bana karşı son derece kibar olan eşim tamamen kaybolmuştu ve yerine tanımadığım bir adam gelmişti. Çocuklara karşıda son derece kaba davranıyordu. Ne zaman ki boşanma kağıtları elime geçti, aklım başıma geldi. Eşim benden ve çocuklardan vazgeçiyorsa, bu işin içinde kesinlikle başka bir şey vardı. Kıyafetlerinden kadın parfümü kokusu alıyordum ve sürekli biriyle mesajlaşıp evden çekip gidiyordu. Sabahlara kadarda eve gelmiyordu. Nefise hocamı bu durumdayken buldum. Bana uyguladığı şiddetten bahsetmiyorum bile… Hocama her şeyi anlattım ve hocam durumumuzu incelemeye başladı. Eşime bir kadın tarafından bağlama büyüsü yapıldığını ve hemen bozulmazsa, eşimi tamamen kaybedeceğimi söyledi. Zaten kaybetme noktasına çoktan gelmiştim. Hocamın bana söylediklerini harfiyen uyguladım ve bağama büyüsünü çözdük. Büyü çözülür çözülmez, bir insan değişir mi? İster inanın ister inanmayın eşim değişti. Yaptığı her şeyden pişmanlık duydu. Defalarca benden ve çocuklarından özürler diledi. Evine yuvasına geri döndü. Halen daha geçmişte yaşadıklarının, utancı ve ezikliği içinde… Çok şükür benim yuvam kurtuldu. Darısı tüm sıkıntı yaşayanların başına olsun inşallah…
   Sevim Doğuş - EDİRNE
10-08-2017 - Aşk Muskası
Nefise hocam, söze nerden başlayacağımı bilemiyorum. En çıkmaza girdiğim, hayatımın karardığı günlerde sizi aradım. Ararken inanın ki içimde aslında hiçbir umut yoktu. Arkadaşlarımın baskı sonucunda hocamı aradım. Önce biraz konuştuktan sonra, yaşadığım sıkıntıyı kendisine anlattım. Çocukluktan bu yana sevdiğim, aşık olduğum biri vardı. Ama ne yaparsam yapıyım, dikkatini çekemiyordum ve hep bana kardeşi gözüyle bakıyordu. İçimi arkadaşlarımdan başka kimseye açamıyordum. Onlar beni Nefise hocamıza yönlendirdi. Durumumu ve onsuz yaşayamayacağımı anlattım. Onunda kalbi boş mu diye sordu? Evet boş. Kimseyle alakası yok dedim. O zaman size Aşk Muskası yaparım dedi. Kalbinde biri olsaydı, bu günah olurdu ve yapmazdım dedi. Yaptığı aşk muskasından sonra, sevdiğim erkeğin bana olan ilgisi bir anda değişti. Tam bir hafta sonra, beni dışarı çıkartmak istedi. Birkaç kez dışarı çıktıktan sonra, benden çok hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi. Yakında düğünümüz var. Gözü benden başka hiç kimseyi görmüyor. Aşkımızın mimarı olan Nefise hocam, sizi mutlaka düğünüme bekliyorum. Allah sizden razı olsun…
   Buse Çam - ANTALYA
15-07-2017 - Bağlama Büyüsü
Sevgili Hocam, hatırlar mısınız bilmiyorum. Sene 2016 yılı, sizi Alanya''dan aramıştım. Sizi aradığım zaman evliliğim yıkılmak üzereydi ve tüm öz güveni yıkılmış bir kadındım. Bu Rus uyruklu kadınları Allah kahretsin diye söze başlamıştım  Neyse olayı anlatıyım. Ben Isparta''nın bir köyünden, Alanya''ya gelin olarak geldim. Eşim yörük, buranın yerlisi. Okumuş, turizm sektöründe iş yeri açmış, maddi durumları gayet iyi bir ailenin oğlu. Ne yalan söyleyeyim, ben lise mezunuyum, o üniversite mezunu. Ben köyde büyüdüm, o Antalya''nın göbeğinde büyümüş. Aramızda uçurumlar olmasına rağmen, bir düğünde beni görmüş ve çok beğenmiş. Görücü usulüyle istediler. Ailem ailesini araştırdı ve hayatın kurtulur kızım evlen dediler. Her şey bir anda oldu ve bitti. Sorgulamadan kendimi evliliğin içinde buldum. Tabi köyden gelmiş bir kız olarak, çoğu görgü kurallarını bilmiyordum. İlk zamanlar bunlar eşime batmıyordu. Güzelliğim ona yetiyordu. Ama zaman ilerledikçe her şeyim batmaya başladı. Kendimi geliştirmek için her şeyi yapıyordum ama bir türlü yaranamıyordum. Geceleri barlara takılmaya başladı. Beni de götürsene dediğim zaman, sen köylü kızısın oralarda ne yapacağını bilmezsin diyordu. Üstü başı, leş gibi bayan parfümü kokarak eve geliyordu. Biliyorum orada ki Rus kızlarla sabahlıyordu. Bir kızı sevdi aşık oldu dersem yalan söylemiş olurum ama her gece başka başka kızlarla gönül eğlendiriyordu. Bu kızlarda hep Rus uyruklu kızlar oluyordu. Telefonunda kaç kere sarmaş dolaş değişik Rus kızlarıyla olan fotolarını gördüm. Korkudan resimleri gördüğümü dahi söyleyemiyordum. Çünkü beğenmiyorsan, çek git diyebilirdi. Aklıma iyi bir medyum bulup, eşimi evine ve bana bağlama büyüsü yaptırmak geldi. Nefise hocayı tavsiye ettiler. Aradım yaşadıklarımı anlattım. Böyle devam ederse, Ruslar evliliğimin sonu olacak dedim. Hocam benden birkaç gün müsaade istedi ve bana yapmam gerekenleri, okumam gereken duaları söyledi. Hocamın dediklerini uyguladım ve hocamın da uyguladığı büyünün sonucunda, eşim yüz doksan derece döndü. Artık gözü benden başkasını görmez oldu. İlk görüp aşık olduğu zaman gibi tutku ile bana bağlandı. Bazen televizyonda Rus kızlar çıkıyor, ben hemen ne güzel kızlar diyorum. Onların neresi güzel, sen onlardan daha güzelsin diyor ve dönüp bakmıyor bile. Bağlama büyünüz sayesinde eşim evine döndü. Yuvam kurtuldu. Çok mutluyum Hocam.
   Melehat Haktan - KONYA
01-07-2017 - 72 Saatte Geri Getirme Büyüsü
Giden hiç geri döner mi demeyin. 20 Yıllık evlilik, boyunca çocuklar ve bir anda yaşadığınız ayrılık rüzgarı. Ne olduğunu bile anlayamadan, çocuklarınızla bir başınıza kalıyorsunuz. Erkeklerin 40''dan sonra yaşadığı Antropoza benim eşimde yakalandı. Gençleşme merağı, dışarıya olan ilgisinin artması vs derken bir anda valizlerini topladı ve evini terk etti. Ne yapacağımı bilemedim. Ama soğuk kanlı bir kadınım ve çocuklarım gözümün önüne geldi. Hemen iyi bir hoca arayışına girdim. Nefise hocamı buldum. Olanları tüm gerçekliğiyle anlattım. Hemen ona ulaşmamın çok iyi olduğunu söyledi. Gideni geri getirme büyülerinde, ne kadar çabuk hareket edilirse o kadar etkili sonuç alındığını iletti. Eşime büyüyü yaptı ve eşim tam 2 gün sonra eve geri döndü. Hem de ne dönüş. Özürler dileyerek, bir anlık gafletle o hataya düştüğünü söyleyerek ve benden aflar dileyerek… Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama yaşandı. Herkesinde başına gelebilir. Sadece böyle durumlarda ne yapacağınızı iyi bilmelisiniz ve soğuk kanlılığınızı çok iyi korumalısınız.
   Sibel Dalkılıç - İSTANBUL
24-06-2017 - İkna Büyüsü
Canım annem ve babam… Bize hep çok güzel bir hayat sundular. Öyle mutluydular ki onların mutluluğuyla, bizde mutlu bir çocukluk geçirdik. Üniversite sınavımın olduğu sene, her ikisi de kendilerini eve hapis ettiler. Kızımız güzel bir yer kazansın diye. Çok şükür yüzlerini yere düşürmedim ve Ankara hukuk fakültesini kazandım. İster istemez, yollarımız ayrıldı ben Ankara yolunu tutarken, mutlu ailemi de İstanbul da bıraktım. İlk birkaç ay, hafta sonları dahi İstanbul''la gidemedim. Dersler öyle yoğundu ki kafamı kaşımaya zamanım olmuyordu. Tabi ailemi de ister istemez ihmal ettim ve yeterince arayıp soramadım. Bir gün annemin sesinin telefonda titrediğini fark ettim. Anne sen ağlıyor musun dedim. Yok kızım niye ağlıyım dedi. Babamı istedim. Baban yok dedi. Gece 12 ve babam yok. Bu olması mümkün olmayan bir şeydi. O hafta vizelerim bitmişti. Atladım otobüse ve soluğu, İstanbul da aldım. Anneciğim, resmen sararmış, solmuştu. Ne oldu sana böyle anne dedim. Hıçkırarak ağlamaya başladı. Anneciğim baban benden nefret ediyor. 2 Gün önce evi terk etti dedi. Bu şaka olmalıydı. Babam annem için ölürdü. Bu nasıl bir kabustu. Şuan nerede dedim. Bilmiyorum ama sanırım bir başka kadının evinde kalıyor dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Cepten hemen babamı aradım. Babacığım nerdesin dedim. Evden çıktım, çarşıdayım kızım dedi. Bana yalan söylüyordu. Baba ben İstanbul''a geldim ve seni evde bulamadım diyince ne diyeceğini şaşırdı ve bocalamaya başladı. Baba bana bir yer söyle görüşelim dedim. Eve gelmek istemiyordu. Mahallemizde sakin bir pastanede buluştuk. Baba sen ne yapıyorsun dedim. Annemden vazgeçmek bu kadar kolay mı dedim. Babam boş gözlerle bana bakıyordu ve sadece ağlıyordu. Yalvardım onu aldım ve zorla babaannemlere götürdüm. Eve gelmiyorsan orada kal. Lütfen başka bir yere gitme dedim. Babam sanki robotlaşmıştı, kendinde değildi. Anneme evine gelmek için can atıyordu ama bir şey ona mani oluyordu. Babaannem kızım bir hoca bulun, babanın hali hal değil dedi. İnternete girdim ve Nefise hocaya ulaştım. Olanları babamın ve annemin normalde birbirlerini ne kadar sevdiklerini hepsini anlattım. Hocam bize bir çıkar yol bul dedim. Yalvardım Nefise hocaya. Sınavlarım başlayacaktı ve annemi, babamı bu durumda yalnız bırakmam imkansızdı. Bunun üzerine Hocam çalışmaya başladı. Baban yarın sabah eve geri dönecek dedi. İnanamadım, bu kadar çabuk mu? Evet bu kadar çabuk. Ama sizin de yapmanız gereken şeyler var. Şunları şunları yapın dedi. Seve seve dedim ve hepsini yaptık. Sabah gerçekten kapının zili çaldı ve babam gelmişti. Annemle, babamın barışması tabi ki biraz zaman aldı. Annem gönül kırıklığıyla babama bir süre daha tavır yaptı. Haklıydı da. Şükür ki şuan her şey yolunda.
   Yılmaz Ak - ÇANKIRI
17-06-2017 - Evlilik Büyüsü
Ah Hocam ah, sizi aradığım ilk gün aklıma geliyor da, nereden nereye kadar yol almışız. Ben sizi büyük bir çıkmazın içinde kaybolduğum bir dönemimde aradım. Aslında diğer arkadaşların yorumlarını okudum, hep büyü bozdurmak için falan ulaşmışlar size. Fakat benim durumum çok farklıydı. Ben doğuştan efsunlanmış gibiydim  Herkesin yolunda giden hayatı, benim bir türlü yolunda gitmiyordu. Dünyaya çok güzel bir çocuk olarak gelmişim. Şuanda kendi çapında yakışıklı, klas bir erkeğim. Ama konu iş hayatı ve aşk hayatı olunca her şey sarpa sarıyor. Herkesin aldığı terfiyi, ben hak ettiğim halde alamıyorum. Herkesin hayran olduğu bir tipim var ama sevdiğim kız bana bakmıyor. Sanki elimi nereye atsam kuruyor. Bu ruh haliyle Nefise hocaya ulaştım. Hoca derdime sende de derman yoksa, ömrümce sürüneceğim sanırım dedim. Hocam gülümsedi az sabırlı ol, kimse dünyaya sürünmek için gelmedi dedi. Sonra benim sorunlarımı incelemeye aldı. Yıldızım çok düşük olduğu için sürekli nazar alıyormuşum ve kısmetim kapanıyormuş. Bana kısmet açma büyüsü yaptı. Heyecanla hayatımda neler değişecek diye beklemeye başladım. Senelerdir beklediğim ve hak ettiğim terfi sonunda verildi. Üzerine peşinde koştuğum ama bir türlü evlenmeye ikna edemediğim kız arkadaşım, evlenmeye ikna oldu. Hayatımda olumsuz ve negatif giden ne varsa, hepsi pozitife döndü. Bunun için size ne kadar teşekkür etsem azdır hocam. Sayenizde yakında dünya evine de gireceğim inşallah
   Cansu Yıkılmaz - KAYSERİ
16-06-2017 - Sabun Büyüsü
Bir insan hayatının baharında ki bir genç kıza nasıl kötülük yapabilir? Hiç acımadan, onu ölüme sürüklemek… Bu cinayet işlemekle eş değer de değil midir? Bundan 1 yıl öncesiydi. Çalıştığım iş yerinde bir çocuktan çok hoşlanıyordum. Oda bana karşı boş değilmiş ve kısa sürede güzel bir ilişkiye adım attık. Fakat ilerleyen zaman da birbirimize uygun olmadığımızı fark ettim. Ayrılmak için her şeyi yaptım ama bir türlü ayrılığa ikna edemiyordum. Bitti desem de kabul etmiyor, sevgilim gibi hareket ediyordu. Bir gün herkesin içinde artık yeter, biz sevgili değiliz diye bağırdım. Tabi arkadaşlarım da doğal olarak o kişiye tavır aldılar, kızı rahatsız etme hakkın yok dediler. Bu şekilde ayrıldık ama ayrılıktan sonra da hep nefret dolu bakışlarına maruz kaldım. Bu arada hiç tanımadığım uzaktan bir akrabamız beni oğluna istedi. Tanıştık, ailem çok sevdi bende bir deneyelim dedim. Birkaç ay geçti aradan ve evlenme teklifi aldım. Çok mutlu bir şekilde bu teklifi kabul ettim ve düğün hazırlıklarına koyulduk. Unutmuyorum hiç nişan günüm, bir türlü yataktan çıkmak istemedim. Kuaföre gitmem lazım, ayağa kalkamıyorum. Beni sürükleyerek kuaföre götürdüler. Canım annem, kızım nazar oldu diyordu başka bir şey demiyordu. Sürekli üzerimi okuyorlar, okunmuş sular içiriyorlar ama nafile. Bir türlü kendime gelemiyordum. Nişan günüm, hiçbir zevk almadan, aygın baygın bir şekilde geçti. Nişandan sonra halsizliğim daha da artınca ailem ve nişanlım beni doktora götürdüler. Gitmediğim doktor kalmadı. Her inceleme yapıldı. Azcık kansızlık var ama kansızlık bu hale getirmez diyordu doktorlar. Yemekten, içmekten kesildim. 10 günde 5 kilo verdim. Nişanlım dahil olmak üzere herkes benim için endişe duymaya başladı. Nişanlımın ailesinden bir kadın, doktorlardan şifa bulamadınız birde Nefise hocayla görüşün dedi. O ana kadar ben ne medyum bilirdim, nede hoca. Tabi ben yine kendimde olmadığım için annem Nefise hocamızı arıyor. Durumu anlatıyor. Hocam incelemeye başlıyor. Birkaç saat sonra hoca tekrar annemi arıyor ve bana sabun büyüsü yapıldığını söylüyor. Bu büyüyü geçmişte ilişki yaşadığım ama şuan benden nefret eden birinin yaptırdığını söylüyor. Ben büyüyü bozuyorum ama sizde söylediklerimi yapın diyor. Allah hocamdan binlerce kere razı olsun, beni ölümün elinden aldı. O büyü bozulduktan sonra kendime gelmeye başladım ve eski sağlığıma kavuştum. Düğünümde tam 45 kiloydum. Hastalıktan öyle erimiştim ki beni görenler tanıyamıyordu. Biraz daha Nefise hocaya ulaşılmasaydı şuan bu yazıyı yazıyor olamazdım. Lütfen sizlerden rica ediyorum, hayatınızda ki kötü niyetli insanlara karşı dikkatli olun ve asla bu benim başıma gelmez demeyin.
   Gamze Yılmaz - KAYSERİ
16-12-2016 - Evlenme Muskası
Bu aileler her yerde aynımı acaba? İnanın çok merak ediyorum. Neden evlatlarının mutluluğunu yaşamak yerine, o mutluluğa çomak sokmaya çalışırlar. Ne yazık ki belki hepsi öyle değildir ama benim eşimin ailesi o şekildeydi. Tam 6 sene birini sevdim. Benim ailemde, onun ailesi de bizleri çok iyi biliyorlardı. 6 Yıl boyunca gelip istemediler, evlenemeyelim diye. Sonra eşimin baskılarına dayanamayıp istediler ama istemeden tutunda, nişana, düğüne kadar her şeyde burnumdan getirdiler. Özellikle kayınvalidem. Diğer eltilerimin yanında bana istenmeyen, aileye zorla giren gelin muammelesi yapıyordu ve her defasında küçük düşürüyordu. Eşime durumu anlattığım zaman, susma cevabını ver diyordu. Nereye kadar cevap verebilirsin ki karşında ki eşinin annesi. Bir dili vardı, yılandan, akrepten daha beter. Bir gün ağzından güzel söz duymadım. Çıldırma noktasına geldim. İlk 2 yıl bir şekilde idare ettik, sonra eşimin işleri ters gidince onların aile apartmanına taşınmak zorunda kaldık. Kapıyı her açtığımda kayınvalidemle burun buruna geliyorduk ve laf sokmak için hazırda bekliyordu. Evlerinde kaldığımız için artık eşimde ses çıkartamıyordu. Yataktan uyandığım her gün artık benim için işkenceydi. Çoğu zaman uyanmak ve karşı karşıya gelmek bile istemiyordum. Bir gün apartmandan yabancı bir komşum, kızım sen bunu neden çekiyorsun, senin çektiğin gavura yazık dedi. O an kafamda bir şeyler yandı. El bile düştüğüm durumu görüp, halime acıyordu. Allah''ım ben ne hallere düştüm dedim. Bir medyum bulmak için internete girdim. Kadın medyumlar yazar yazmaz Nefise hocam çıktı karşıma. Yaşadıklarımı göz yaşları içinde bir bir anlattım. Hocam beni bu ızdıraptan kurtar yoksa canıma kıymayı düşünüyorum dedim. Hoca, kızım sakinleş, her şeyin bir ilacı var dedi. Kayın valideme beni sevmesi için bir büyü yaptı. Biraz sakince evinde bekle ve olanları bana ara haber ver dedi. Aradan birkaç gün geçti. Bir sabah uyandım, kapı çalıyor. Açtım, karşımda kayınvalidem. Hoş geldin anne dedim. Hoş buldum kızım, bir kahve yap içelim dedi. Şokları yaşadım, ilk defa bana gelin, şu, bu dememişti ve kızım demişti. Kahvemizi yaptım, karşılıklı içtik. Bana diğer gelinlerden bahsetti. Onu çok üzdüklerinden ama benim onu şimdiye kadar hiç üzmediğimden bahsediyordu. Allah''ım bu rüya olmalı dedim. En çok nefret ettiği ben, bir numaralı gelini olmuştum. O günden sonrada bir daha beni kıracak asla ne kelime etti, nede imada bulundu. Bu sevgiyi kayınvalidemin kalbine siz koydunuz hocam. Sizinde ne muradınız varsa gerçek olur inşallah.
   Merve Çetin - SİVAS
23-09-2016 - Aşk Muskası
İnsanlar nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor aklım almıyor. Yaşadıklarımdan sonra resmen isyanları yaşıyorum. Seven iki insanı ayırmak, onları birbirine düşman etmek ne büyük bir zulümdür. Zalimliğin en büyüğü ve cehennemlik bir günah... Ben aslen Urfalıyım. Bizde kızlar çok fazla aile dışına evlendirilmez. Aşiret kızıyım ve arazi bölünmesin diye hep akraba evlilikleri yapılır. Fakat benim babam aydın görüşlü bir insandı. Çocuklarım kimi severse onunla evlendiririm derdi. Liseyi bitirdiğim sene, artık yavaştan görücüler gelmeye başladı. Gönlüm hiç birine ilgi duymuyordu. Sonra mahallemize çok yakışıklı bir üst teğmen taşındı. Yabancıydı ama kalbim görür görmez onu sevmiş ve ısınmıştı. Bir arkadaş toplantısında tanışma fırsatımız oldu ve karşılıklı olarak birbirimize ilgi duyduğumuzu hissettirdik. Arkadaşlığımızda böylece başladı. Bu esna da sürekli olarak, amcamlar beni oğullarına istiyorlar ama biz kabul etmiyorduk. Babama ölürümde onu almam diyordum. Kuzenimi hiç sevmiyor ve beğenmiyordum. Birkaç ay sonra sevdiğim çocuğun ailesi geldi ve beni ailemden istedi. Dünyanın en mutlu insanıydım, çok yakışıklı bir askerle nişanlanmıştım. Bütün mahallenin kızları bana kıskanarak bakıyordu. Amcamlar küstüler benimle konuşmaz oldular. Bir gün yengem çıktı bize geldi. Böyle küslük olmaz akrabayız, nişanınız hayırlı olsun dedi, yemek yedi geç saatte kalktı ve gitti. O gece rüyamda hiç sevmediğim kuzenimi gördüm. O nefret ettiğim adam, bir anda sanki dünyamın merkezi oldu. Çok sevdiğim nişanlımı da görmek istemiyordum. Bu durumu içimde yaşamaya çalıştım ama olmuyordu. Nişanlım eve geldiği anda, sanki eve domuz gelmiş gibi görüyordum. Aklımda sadece kuzenim vardı. Bir gün ağlayarak, anneme anne ben artık saklayamıyorum. Çok büyük hata yapmışım, ben nişanlımı değil amcamın oğlunu seviyorum dedim. Annem ağzımın üzerine bir tokat çarptı, yere nasıl serildiğimi hatırlamıyorum. Beni odama kilitledi. Kesinlikle odandan çıkmayacaksın, nişanlınla ve başka biriyle de görüşmeyeceksin dedi. Annem durumu hemen çözmüş. Çok akıllı kadındır annem. Yengemin geldiği gün, ısrarla bana bir şeyler yedirdiğini ve büyü yaptıklarını tahmin etmiş. Hemen Nefise hocama ulaşmış. Büyüyü bozmuşlar. O büyü bozulmasaydı, sevdiğim adamı kaybedecektim ve ömrüm boyunca istemediğim bir adamla ömür geçirecektim. Allahtan nişanlıma açılmadan annem mani oldu ve Nefise hocama ulaştı. Yoksa karanlık bir girdapta ömrüm yok olup gidecekti. Bu yazıyı okuyanlara sesleniyorum. Lütfen kötülük için, insanları ayırmak için büyü yaptırmayın. Sevgi ve güzellikler için yaptırın…
   Pınar Ersoy - ZONGULDAK
05-08-2016 - Papaz Büyüsü
Hayatım boyunca, ne büyüyle nede muskayla işim olmadı. Hatta bunlar nasıl yapılır, yapan, yaptıran var mı onlardan bile haberim yokken, başıma gelen bir felaket beni Nefise hocaya sürükledi. Evliliğe 1 ay kala, 4 yıldır nişanlı olan ve birbirini deli gibi seven bir çift ayrılır mı? Ayrılmaz ama araya kötü insanlar ve kötü ruhlar girerse, insanın başına her şey gelebilir. Evlilik arefesinde bir anda, çok sevdiğim nişanlım tarafından terk edildim. Bana tek söylediği şey, ben artık senden soğudum. Aklım almıyordu ve sürekli olarak ağlıyordum. İnternette gezerken, Nefise hocanın sitesini buldum ve bir şansımı denemek için aradım. Her şeyi olduğu gibi anlattım. Bir bayan tarafından nişanlıma papaz büyüsü yapılmıştı ve bizi ayırmak için yapılan bir büyü olduğunu öğrendim. Bu büyüyü bozan hocam, bana da yapmam gereken şeyleri iletti. Bir bir hepsini uyguladım. Nişanlın çok büyük bir pişmanlık içinde bana geri döndü. Şimdilerde evlenmek için bana yalvarıyor ama özellikle kabul etmiyorum. O yaşattığı acıların bedelini ödetmeden, ona mutluluk yok. Biraz daha süründürüp, ondan sonra evleneceğim 
   Asiye Bolat - TEKİRDAĞ
24-06-2016 - Bağlama Büyüsü
Arkadaşlar bundan birkaç ay öncesine kadar bana biri büyü, vefk falan deseydi, o kişinin aklından zoru olduğuna inanırdım. Hayatım boyunca bu tarz şeylere inanmadım ve hayatımda da ihtiyaç duymadım. 26 Yaşında genç bir bayan olarak, artık bu tarz şeylerin varlığına da inanıyorum, hayatımda da ihtiyaç duyarsam baş vururumda diyorum. Çünkü hiç ummadığım bir zaman da yaşadığım bir olay beni Nefise hocayla tanıştırdı ve onun ilmiyle tanışma şerefine erdim. Çok sevdiğim bir erkek var hayatımda. Oda beni çok seviyor ama bir türlü onu evliliğe ikna edemiyordum. Evlilik korkusu yüzünden ayrılma noktasına geliyorduk ama benden de vazgeçemiyordu. Bu şekilde yaşadığımız, sürekli kopma tehlikesi içinde olan bir ilişkim vardı. Bir gün internette sörf yaparken, kendimi büyülerle alakalı bir sayfada buldum. Burada Nefise hocadan bahsediyorlardı ve onun ilmi sayesinde yaşadıkları mutluluğu yazıyorlardı. Hiç inanmasam da içimden bir ses araştırmam gerektiğini söyledi. Onun resmi sayfasını buldum ve Watshaap üzerinden iletişime geçtim. Durumumu anlattım. Sen bu çocukla evlenmek mi istiyorsun dedi? Evet hocam artık mutlu bir yuvaya sahip olmak istiyorum dedim. Bana birkaç bir şey söyledi ve azcık zaman tanımamı istedi. Ben sizin sorununuz üzerinde çalışmaya başlıyorum dedi. Birkaç gün sonra bana dönüş yapan Nefise Hoca, tamamdır kızım dedi. Yakında sevdiğin çocuktan evlilik teklifi alacaksın dedi. İnanın tam 1 hafta üzerine, o kadar çok evlenmekten korkan sevgilim bana evlenme teklif etti. Rüyadayım sandım. İlkin dondum kaldım. Cevap veremedim. Beni ikna etmek için çırpınmaya başladı sevgilim. İçimden bir ses o sana çok çektirdi sende ona çektir kabul etme diyordu. Ama kıyamadım. Hemen teklifini kabul ettim. Şimdi nişanlıyız. İnşallah yakında da düğünümüz olacak. Bağlama Vefki sayesinde ben mutluğuma kavuştum. Darısı tüm bekarların başına.
   Zeynep Parlak - BİLECİK
15-06-2016 - Aşk Muskası
Nefise hocamla tanıştığım günler hayatımın en zor günlerini yaşadığım devrelerdi. Kendimden yaşça oldukça büyük, halamın oğluna aşıktım. Hiç kimse bilmiyordu ama seneler önce bir yaz tatilinde aramızda bir yakınlaşma olmuştu. Alkolün etkisiylenmiydi, yoksa oda bana o zamanlar ilgi mi duyuyordu bilmiyorum. Tek bildiğim çocukluğumdan bu yana ben ona hep aşıktım. O gece de tatil için Avşa da ki yazlığımızdaydık. Herkes uyuduktan sonra ben havuza giriyordum. Bir baktım oda geldi. Biraz sarhoştu. Birlikte yüzmeye başladık. Sonra bir anda nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde bana sarıldı ve bir yakınlık yaşadık. Tabi çok uzamadan kestik ama benim gibi ona deli gibi aşık olan biri bu anı hiçbir zaman unutamazdı. Öylede oldu. Seneler geçti. Ben hep o anın hayaliyle yaşar oldum. O günden sonra ne bana yaklaştı, nede o gecenin konusu oldu. Yemekten içmekten kesildim. Gün ve gün erir hale geldim. O benim farkımda bile değil ama biz her ile toplantısında karşılaşıyoruz ve ben ona abi demek zorun kalıyordum  İnanın intihar etmek istiyordum. Bir gün Nefise hoca diye biri var, her sorunu çözüyormuş diye annemlerin konuşmasına kulak misafiri oldum. Hemen internete girdim ve araştırdım, kimdir, necidir bu hoca diye. Hakkında yazılanlardan öyle çok etkilendim ki hemen aradım ve iletişime geçtim. Hocama yaşadıklarımızı ve artık yüzüme bile bakmadığını söyledim. Sana sırıl sıklam aşık olmasını istiyor musun dedi? Tabi ki istiyorum hocam dedim. Bak dedi bunun dönüşü olmaz, iyi düşün sonra sıkıldım, bizi ayır diye bana telefon açma dedi. Hayır asla dedim. Onun için ben ölmeye hazırım dedim. O zaman birkaç gün bekle ve söylediklerimi harfiyen uygula dedi. Hocaaaam sayesinde birkaç gün sonra hayatımın akışı değişti. Yine bir aile toplantısında karşılaştık, ikimiz kendi aramızda sohbet etmeye başladık. Ona abi diye hitap ettim. Koca kız oldun artık bana abi deme dedi  İsmiyle hitap etmemi istedi. Sonrada yarın buluşalım mı seninle konuşacaklarım var dedi. Kalbim yerinden çıkmak üzereydi. Tabi olur dedim. Buluştuk ve bana geçmişte yaşanan o geceyi hiç unutamadığını ama bir türlü açılıp, bunu söyleyemediğini, utandığı içinde hep kaçtığını dile getirdi. Dünyalar benim olmuştu. O günden bu yana sevgiliyiz. Henüz aileler bilmiyorlar ama yakında onlarda öğrenirler. Bu mutluluğu yaşamamda destekçim olduğunuz için size minettarım Nefise Hocam 
   Deniz Karan - BURDUR
01-06-2016 - İkna Büyüsü
Tam 3 yıl gece gündüz çalıştım ama bir türlü Üniversite sınavlarında hedeflediğim yeri kazanamıyordum. Son gece bana bir şeyler oluyordu ve beynimde ne varsa siliniyordu. Tek hedefim olan Tip Fakültesine puan olarak bile yaklaşamıyordum. Deneme sınavlarında ki başarım, bir türlü üniversite sınavlarında gerçekleşemiyordu. Anneme yalvardım, anne bir hocaya gidelim, üzerime okut var bende bir hal dedim. Annem çok ikna olmadı. Ben kendim Nefise hocayı buldum ve sıkıntımı anlattım. Önce Allah zihin açıklığı versin diyen hocam, sonrada bana bazı dualardan oluşan bir büyü yaptı. O sene sınava girdiğim gece kuş gibi uyudum ve hiç paniklemeden sınava girdim. Şuan Hacette TIP 1. sınıf öğrencisiyim. Tek tercihle girdiğim TIP fakültesini o yıl kazandım. Hayallerime kavuşmamda bana destek olan, Nefise hocama ne kadar minnettarım anlatamam. Burada ona ne kadar övgü yazsam az gelir. Allah herkesin kalbinde ki muradını versin.
   Simge Durmuş - ORDU
27-03-2016 - Evlilik Büyüsü
40 Yaşına kadar bir bayanın evlenememesi hele ki Türk toplumunda ne kadar zordur tahmin bile edemezsiniz. 40 Yaşıma geldim ve herkesin bu kız artık evde kaldı gözüyle baktığı, açmadan solan bir gül dalına dönmüştüm. Bende yuva kurmak ve anne olmak istiyordum. Ama bir türlü istediğim kısmetler karşıma çıkmıyordu. Karşıma çıkanlar ya çok yaşlı ya da ya da maddi olarak benden faydalanmak isteyen kişilerdi. Kişinin kendine denk birini bulamamasından daha kötü bir şey olamaz. Evde de doğal olarak huzurum hiç yoktu. En küçük tartışma da annem evlenmedin, başıma kaldın diyerek yüzüme vuruyordu. Ailemle bile geçinemez noktaya gelmiştim. Böyle bir sıkıntılı günümde ne olursa olsun evleneceğim dedim ve Nefise hocama ulaştım. Durumumu anlattım. Sadece kendime denk biriyle evlenmek istediğimi söyledim. Aklımda biri olup olmadığını sordu. Hayır yok dedim. Hocam bana bir büyü yaptı. Az sabret dedi. Çok kısa süre sonra kısmetlerin dolup taşacak ve sen içlerinden sana en uygun olanını seçeceksin dedi. Evet arkadaşlar, yıllarca kapısı çalınmayan benim, bir anda dünürlerim çıkmaya başladı. Bir, iki, üç derken Ahmet''imle karşılaştım. Annesi dünür geldi ve oğluyla tanışmam için çok ısrar etti. Bir kahve içmeyi kabul ettim. Dışarı da görüştük. Benimle aynı yaşta, bir bankada memurluk yapan ve benim gibi hiç evlenmemiş bir insandı. Dış görünüşü, giyimi, tipi ile her şeyiyle bana uygun bir bey efendiydi. Kabul ettim evlenme teklifini. 2 Ay içinde nişan, düğün her şey gerçekleşti. Şuan 5 aylık evli ve 3 aylık hamileyim. Bundan 1 yıl önce biri bana, kısa sürede biriyle tanışacaksın ve evleneceksin deseydi hayatta inanmazdım. Çünkü artık hiç evlenemeyeceğime ve anne olamayacağıma inanıyordum. Bakın işte gerçekleşti. Evli, mutlu ve çocuklu bir kadın olarak, Nefise hocama minnettarım.
   Duygu Gözcü - İSTANBUL
28-10-2015 - Aşk Muskası
Nefise hocam, mutluluk mimarım! Hayatımın değişmesinde ki yegane kişi. Hocam beni mutlaka hatırlayacaksınız, sizi günde 5 defa rahatsız eden İstanbullu aşık deli kız  Sevgilimle 2 yıl inişli çıkışlı bir aşk yaşadık. Ne yalan söyleyeyim, ilişkimiz süresince benim gözümde çokta bulunmaz biri değildi. Ne evlilik planım vardı, nede onunla bir gelecek. Fakat ne zaman ki o beni terk etti. Allah''ım dünya başıma yıkıldı. Meğer ben onunla nefes alıp, onunla yaşıyor muşum. Onun başka biriyle olması fikri bile beni delirtiyordu. Oysa o sadece benim ilgisizliğimden şikayetçi olduğu için benden ayrılmıştı. Bir dönse onu ilgi manyağı yapacaktım ama o kafasında beni tamamen bitirmişti. Gururumdan gidip beni affet de diyemiyordum. İçim içimi kemiriyordu. En son çare sevgilimi geri döndürmek için Nefise hocamıza ulaştım. Hocamı öyle çok aradım bunalttım ki, bir daha ararsan senden tamamen soğuturum dedi  Ah Hocam ah çok kahrımı çektiniz. Hakkınızı helal edin. Neyse… Hoca, kızım ha diyince büyü etkisini göstermez. 1 - 2 hafta beklemen lazım dedi. O 2 hafta geçer mi? Geçmiyor, inanın. Ama öyle çok Nefise hocaya inanıyordum ki biliyordum 2 haftanın sonunda sevdiğim erkek bana geri dönecekti. Gerçekten de hocamın söylediği gibi oldu. Bir bahaneyle beni aradı. Bende birkaç bir şeyin kalmış, gel onları vereyim dedi. Bir an öyle korktum ki ben geri dönsün derken, o bana gel eşyalarını veriyim diyor. Yine de moralimi bozmadım. Vardır bunda da bir hayır dedim ve gittim. Eve girer, girmez her tarafın gül bahçesine döndüğünü gördüm. Evi çiçeklerle süslemiş ve güllerin üzerlerine benim ismimin yazılı olduğu kalpler koymuş. Normalde olsa naz yapardım ama onu kaybetme korkusu öyle bir içimi acıtmıştı ki, hemen yelkenlerimi indirdim. Bende seni çok seviyorum ve çok özledim dedim. Yeniden ilişkimize kaldığımız yerden başladık. Eskisinden çok daha büyük bir aşkla birbirimize bağlandık. Hepsi sizin sayenizde Sayın Hocam 
   Ziya Gök - ARTVİN
18-08-2015 - Aşk Muskası
Selam Hocam. Ben Artvin''den Ziya… Mutlaka hatırlarsınız. Bundan tam 2 sene öncesi sizi aramıştım. Sevdiğim kızın benimle hiç ilgilenmediğini ve onu çok sevdiğimi anlatmıştım. Neyse olaya baştan başlıyım. Artvin merkezinde bir giyim mağazam var. Ailemin durumu gayet iyi. Yine Artvin''in iyi ailelerinden birinin kızı olan Esen''le dükkanımızda tanıştık. Sürekli olarak alışverişe gelirdi ve en güzel kıyafetleri alıp, giderdi. İnanın onu gördüğüm zaman elim ayağıma dolanıyordu. Mağazada ne varsa bedava alsa umurumda olmadı. Ona mağazayı hediye etsem yine azdı benim için. Oda benim ona olan zaafımın farkındaydı ve her geldiğinde en pahalı kıyafetleri, en ucuz fiyata alıp giderdi. Cesaretimi toplayıp da bir türlü ona içimi açamıyordum. Araya aracı koymayı da gururuma yettiremiyordum. Ya hayır derse, tüm Artvin öğrenirdi bu durumu. Bir kız arkadaşım, Ziya niye sen ona açılıyorsun, onu kendi ayağına getir dedi. Güldüm o nasıl olacak çok bilmiş dedim. Nasıl olacak dedi, büyüyle. Tövbe dedim ne büyüsü? Ben hayatımda büyü nedir bilmem. Birde büyülerin hep kötülük için yapıldığına inandırılmışız. Aşk, sevgi için büyü olur mu dedim. Olur tabi dedi ve Nefise hocadan bahsetti. Hatta oda eşiyle Nefise hoca aracılığıyla tanışmış ve evlenmiş. Olur mu, olmaz mı derken elimde telefon, bir baktım hocayı arıyorum. Her şeyi anlattım. Hocam ben bu kız için ölüyorum, başkasına varırsa ya da bana hayır derse yaşayamam dedim. Hocam çok sakin bir şekilde beni dinledi ve o kızı ayağına getirmek mi istiyorsun dedi? Evet dedim. Tamam o benim işim dedi. Sen sadece dediklerimi yap ve beklemeye başla, ben bu esnada çalışmalarıma başlayacağım dedi. Sabırla beklemeye çekildim. Aradan 1 hafta geçti, 2 günde bir gelen kız gelmedi. Kafayı yemek üzereyim, tamam diyorum büyü ters tepti ve kızı tamamen kaybettik. Tam 1 hafta üzerine bir öğlen saatinde çıktı geldi. Çok nazlı bir şekilde 1 haftadır hasta yatıyorum, insan bir aramaz mı Ziya dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım. Kekelemeye başladım. Zor zahmet geçmiş olsun diyebildim. Öğlen oldu hadi çıkalım bir şeyler yiyelim dedi  Allah''ım kız bana çıkma teklif ediyordu. Tabi hemen arabaya attığım gibi Artvin''in en güzel yemek salonuna götürdüm. Çok samimi, içten ve sevecen davranıyordu. Yemekte kendimi tutamadım ve ya ben hep bunu istedim ama bir türlü açılıp da davet edemedim dedim. Bende senden hep teklif bekledim ama senden gelmeyince ben yemeğe davet etmek zorunda kaldım dedi. Artık sen sık sık davet edersin dedi. O günden sonrada çıkmaya başladık. Hocam şimdi o güzel, nazlı kızla evliyim ve 1 aya kadarda bir kızımız olacak. Bunların hepsi sizin sayenizde  Artvin''den selamlar ve sevgiler….
   Sıla Cura - ANTALYA
19-01-2015 - Bağlama Büyüsü
Bir insanın eşinin kendisini aldattığını bildiği halde ondan vazgeçememesi ne kötü bir durumdur. İşte o acıyı ben senelerce yaşadım. Çocuklarım bana öfke kustular. Terk et şu adamı. Biz bu adamı baba olarak kabul etmiyoruz, sen nasıl eşin olarak odana alıyorsun dediler. Oysa kimse şunu anlamıyordu, o benim ilk erkeğimdi, gözümü onda açmıştım ve ondan vazgeçemiyordum. Şiddette uyguladı, kapıya da attı, parasızda bıraktı, her gece içip içip gelip evimi kırıp döktüğü günlerim oldu. Ama ayılınca yaptığı her şeyden pişman oluyordu ve benden ağlayarak özürler diliyordu. O an savunmasız bir çocuk gibi oluyordu. Bir gün bana yalvarıyorum beni alkol ve kötü alışkanlıklarımdan kurtar. Yoksa ölmek istiyorum diyordu. Kötü alışkanlık dediği, alkolün yanında birlikte olduğu kadınlardı. Açık açık söyleyemese de ben biliyordum. Böyle bir çıkmazdayken, Nefise hocaya ulaştım. Yaşadıklarımı anlattım. Eşim resmen alkolikti. Umudum yoktu ama bir şansımı denemek istedim. Hocam nasıl bir büyü yaptıysa, alkolü bıraktı ve eşim evine geri döndü. Olaylar öyle hızlı gelişti ki ben bile olanlara inanamadım. Tam her şey yoluna girdi derken, senelerce parasını yiyen kadın, ne yaptı ne ettiyse, eşimi tekrardan dışarıya çekti. Alkol almıyordu ama her gece o kadının evine gidiyordu. Eşimi kendine bağlama büyüsüyle bağlamış, eşimin parasını yiyordu. Çoluk çocuğunun rıskını o kadına ve kadının ailesine yediriyordu. Tekrardan Nefise hocama ulaştım. Hocam eşim alkolü bıraktı ama bir kadın musallat oldu bırakmıyor dedim. Hocam tekrardan eşimin ve bizim durumumuzu incelemeye aldı. Eşime bağlama büyüsü yapıldığını çok tehlikeli olduğunu söyledi. Büyüyü bozmak için bana yol gösterdi. Söylediklerini uyguladım. Kendide dualarıyla destekçim oldu. Eşim o kadınla olan münasebetini de bitirdi. Tamamen bizlere evine, yuvasına döndü. Tek bir pişmanlığım var. Neden daha önce Nefise hocama ulaşmamışım. Eşim defalarca bana yardımcı olacak bir yol bul dediğinde, keşke hocamı bulmuş olsaydım. En azından bu çileyi senelerce ne ben nede çocuklarımız çekmezdik. Bugünümüze şükürler olsun.
   Hatice Çakır - KÜTAHYA
11-01-2015 - Aşk Muskası
Bugün yaşadığım mutluluğun tarifi yok. Geçmişte yaşadığım sıkıntıları bugün sadece bir hayal olarak hatırlıyorum. Nefise hocam, bir gece sizi hıçkıra hıçkıra ağlayarak aramıştım. Hatırlar mısınız bilmiyorum  Kızım ağlamayı bırak da bana derdini anlat demiştiniz. Çocukluktan bu yana deli gibi birini sevdiğimi ama bir türlü dikkatini çekmeyi başaramadığımı anlatmıştım. Sizde deli kız, her şeyin bir çaresi vardır. Sadece azcık sabırlı ol ve bana güven demiştiniz. Onca yıl yüzüme bakmayan, bana yok gibi davranan Ömer benim farkıma mı varacaktı? İnanamıyordum ama içimde ki umutla da ya olursa diyordum. Nefise hocam ne dediyse uyguladım. Mahallenin en yakışıklı, havalı delikanlısı benim farkıma varsın diye beklemeye başladım. Ve bu gerçekleşti. İnanamıyorum. Hala bir rüyanın içinde gibiyim. Herkesin peşinde koştuğu Ömer, benden çok hoşlandığını ve arkadaş olmak istediğini söyledi. Birkaç aydır Ömer ile birlikteyiz ve ciddi bir yöne doğru ilerliyoruz. Yakında evlilik kararı alırsak, onu da buradan yazacağım. Aşkımızın Mimari olan Nefise Hocam her şey için çok teşekkürler
Medyum Nefise Hoca
E-BÜLTENE KAYIT OLUN
  Bülten ve diğer iletişimleri almayı kabul ediyorum.
Tüm hakları saklıdır © 2018